Vi gör Sverige grönare och friskare

Vi på Växtleverantören kan tillhandahålla er som kund all form av färdiga växter i alla tänkbara storlekar av allra högsta kvalitet. 

Vår affärsidé är att
erbjuda ett brett sortiment med utvalda högkvalitativa växter till marknadsmässiga priser och korta leveranstider, så att våra kunder kan investera tid och fokusera på sina projekt och kunder.

Vi kan tillhandahålla er som kund all form av växter såsom häckplantor, buskar, gräs, lökar, perenner och träd i alla tänkbara storlekar.

Vi samarbetar med några av norra Europas ledande plantskolor som håller högsta kvalitet på växtplantorna genom gedigen omsorg och hantering.

Vi levererar växtplantorna till önskad adress - kontakta oss för sortimentsfrågor och priser.

 

Av oss får du:
 

  • Snabba offerter, kompetenta svar på frågor och hög servicenivå
  • Snabba, punktliga och fraktfria leveranser till din projektadress
  • Ett personligt och engagerat intresse för dig och din verksamhet

Prisvärt och miljövänligt

Vi på Växtleverantören värnar om miljön och vi försöker samla så många beställningar på en och samma transport som är möjligt för att minska utsläppen.

På så sätt kan vi även hålla nere våra priser på våra produkter som tas upp på beställning, samtidigt som vi inte tummar på kvalitén som är av högsta märke. Gör ett grönt och tryggt val hos oss på Växtleverantören.

Växtleverantörens historia

Växtleverantören grundades 2008 av Victor Sundström, när han arbetade tillsammans med sin far Michael som är trädgårdsmästare sedan 30 år tillbaka.

Under de första 5 åren fokuserade Växtleverantören på att utveckla affärsmodellen på den svenska marknaden med Storstockholm som primärt försäljningsområde. Konceptet med att leverera växter hem till privatpersoner och att agera som grossist mot svenska företag och kommuner har hängt med ända sedan dess.

Fokus i Växtleverantörens verksamhet har alltid varit att erbjuda ett brett sortiment med utvalda högkvalitativa produkter, marknadsmässiga priser och korta leveranstider.

År 2013 gjorde Växtleverantören en stor satsning för att påbörja sin etablering på e-handelsmarknaden med att nischa sig åt att sälja häckplantor av bästa kvalitet till låga priser.
Ur det konceptet skapades Häckspecialisten.se, som idag är en nätbutik som säljer färdiga häckplantor på nätet med hemleverans.

Kontakta oss gärna om ni har frågor om vår verksamhet eller hur vi kan hjälpa er.

Växtleverantören

Växtleverantören drivs idag utav Victor Sundström med team.

Kontakta gärna oss om du har frågor!

Victor Sundström
Kundansvarig Företag
info@vaxtleverantoren.se

Samhällsansvar

Vi stöder Vi-skogen, en svensk biståndsorganisation som arbetar med stöd till bönder i området runt Victoriasjön i östra Afrika. Genom utbildning och rådgivning når Vi-skogen över en miljon människor.

Över 100 miljoner träd har planterats sedan starten 1983. Läs mer om Vi-Skogen här

Lediga tjänster

Vi växer så att det knakar, och är därför alltid på jakt efter nya, duktiga medarbetare.

Skicka gärna in en spontanansökan till oss med CV och personligt brev på info@vaxtleverantoren.se!