Samarbeta med oss

Växtleverantören tillhandahåller svenska entreprenadföretag, trädgårdsdesigners, gardencenters och bostadsrättsföreningar högkvalitativa växter med snabba, punktliga och fraktfria leveranser.

Vi samarbetar med några av norra Europas ledande plantskolor som driver upp alltifrån buskar, perenner till träd i olika storlekar. Vi är dessutom specialiserade på krukodlade häckväxter, solitärer och träd som vi kan leverera under hela planteringssäsongen!

Kontakta oss för att ta del av mer information om hur det går till.

Det här kan du förvänta dig av oss i ett samarbete:

 

  • Snabba offerter, kompetenta svar på frågor och hög servicenivå
  • Snabba, punktliga och fraktfria leveranser till din projektadress
  • Ett personligt och engagerat intresse för dig och din verksamhet

Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas med dina gröna projekt!

Vi behöver fler partners inom plantering!

Via vår e-handel Häckspecialisten.se så får vi in många förfrågningar på bland annat häckplanteringar men som oftast resulterar i mycket annat än just bara planteringar, här finns stor potential för dig som företagare att hitta nya kunder!

Just nu behöver vi fler samarbetspartners som kan åta sig anläggningsuppdrag i:

Mälardalen, Uppsala, Storgöteborg, Bohuslän, Skåne, Halland och Småland.

Förutsättningslöst så skickar vi prospects till dig som du antingen tackar ja eller nej till där du har möjligheten att sälja in dina anläggningstjänster och grundmaterial (ej växtmaterial) till våra kunder. Framför allt så har vi en mycket stor förfrågan på häckplantering, där kunden köper växtmaterialet genom oss och där du få offerera och fakturera kunden för arbetet. Vi tar ingen avgift för att förmedla projekttillfällena, utan vi tycker att alla vinner på att få till helheten!

Är du intresserad? Mejla Victor Sundström på info@vaxtleverantoren.se så tar vi det därifrån.